De nieuwe wisselexpositie is ingericht. Saskia en Frits schreven een ontwerpwedstrijd uit. Ze nodigden kunstenaars en amateur-kunstenaars uit een ontwerp te maken met als thema thee of theepot. Een aantal kunstenaars hebben gereageerd op die uitnodiging. Hun werken hangen nu in de koffie/thee hoek van het museum. En op 1 april ( geen grap) zijn de eerste stemmen al uitgebracht. Want iedere bezoeker wordt gevraagd een stem uit te brengen op zijn of haar favoriete kunstwerk. 

De kunstwerken blijven hangen tot aan 1 april 2016, maar het stemmen op het favoriete kunstwerk door de bezoekers van het theepottenmusuem kan tot 31 december 2015. Dan wordt op 3 januari 2016 de winnaar bekendgemaakt.

 

U kunt al een indruk krijgen van de kunstwerken op de foto's hieronder, maar een goede indruk van de werken kunt u alleen maar krijgen door ze met eigen ogen in het museum te aanschouwen.

 

 

De uitslag is bekend.

 winnaar                                 2e plaats                 3e plaats               4e plaats                      5e plaats                                 6e plaats

7e plaats