En wat is er allemaal te zien in het theepottenmuseum. Het voert natuurlijk te ver om de meer dan 2000 theepotten hier op de site te tonen. Dus geven we hier een impressie van de te bewonderen theepotten. De theepotten staan in het museum gesorteerd op thema. Per thema laten we een aantal theepotten zien. 

Kerstmis

Op de welkompagina vindt u al een van de pronkstukken, maar wat dacht u van de volgende theepotten:

 

Sport

De golfsport is ruim vertegenwoordigd in dit thema, maar ook voetbal heeft ontwerpers er toe gebracht een theepot te ontwerpen met deze sport als uitgangspunt.

Vakantie

In dit thema vindt u onder andere de toren van Pisa, caravans, strandtent, kleedhokjes, bootjes en ga zo maar door. Dit zijn nog een tweetal andere items:

Muziek

Een hele kast met theepotten in de vorm van muziekinstrumenten of muzikanten is er te zien. Hieronder een paar van de pronkstukken: 

Auto's

En ook zijn natuurlijk vervoermiddelen als theepot uitgevoerd. Een kever of een eend is te vinden in het museum. Hieronder nog een paar voorbeelden:

Winkel

Met veel gevoel voor detail zijn de marktkramen en winkeltjes als theepot uitgevoerd. Het zijn ware kunststukjes van de bekende Engelse ontwerper Paul Cardew.

Alice in Wonderland

In het museum is een hele vitrine gewijd aan Alice in Wonderland. De Madhatter, Alice, het konijn, de grijnzende kater, de kaartenmannetjes enz. zijn er te zien.

Ruimtevaart

Fruit en groente

Ook is een hele kast vol met theepotten in de vorm van fruit, bloemen of groente in het museum te zien. Zie hier een aantal voorbeelden: